ПРО ВПЛИВ ВЧИТЕЛЯ ТА ЙОГО НЕСТІЙКІСТЬ - Мешальський, Стефан (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
Вплив вчителя є одним із інструментів його повсякденної роботи. Як й інші інструменти, вплив, як інструмент, є необхідним, і в той же час ненадійним, небезпечним та невизначеним. Основна мета статті – на основі теоретичного аналізу дослідити різні аспекти впливу вчителя у його соціальних відносинах з учнями.