ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ГАЛУЗІ У РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬЩА ТА УКРАЇНІ: КРИТЕРІЇ ПОРІВНЯННЯ - Загородня, Алла (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
Автором розкриваються критерії порівняння професійної підготовки фахівців економічної галузі у вищих навчальних закладах Республіки Польщі та України. Автор доводить, що проблема професійної підготовки фахівців економічної галузі у вищих навчальних закладах є комплексною та вимагає узгодження зусиль представників різних навчальних курсів і дисциплін, щоб сформувати системні уявлення про феномен ефективності, умови, критерії, чинники її підвищення, методи вимірювання.