НАВЧАННЯ В ЕПОХУ ІНТЕРНЕТУ - Беднарська, Наталя (ОСВІТОЛОГІЯ, 2022)
Розглянуто характеристику молодих людей (яких, також, називають Web поколінням, Google поколінням, поколінням Y чи корінними жителями цифрового суспільства), які виросли під впливом цифрових медіа, що змінили їхній розум, характер і ставлення до навчання. Розпочато дискусію про школи майбутнього, які будуть адаптовані до сьогоднішніх учнів.