ВІРТУАЛЬНИЙ ПРОСТІР ЯК СЕРЕДОВИЩЕ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ТА ЇХНІХ РОДИН - Клаймон-Лех, Уршула (ОСВІТОЛОГІЯ, 2017)
Для людей з обмеженими можливостями та їх сімей віртуальний простір – це простір для спілкування, інформація про лікування, різні методи терапії тощо. Інтернет також є місцем для соціальної підтримки. У цій статті я представляю декілька асоціації та Інтернет-груп, що об’єднують батьків дітей-інвалідів. Я вважаю, що діяльність таких асоціацій є формою соціальної підтримки, а також своєрідною формою на- вчання для людей з обмеженими можливостями та їх сімей.