СУБКУЛЬТУРНИЙ МОЛОДІЖНИЙ РУХ У СВІТІ ПОПУЛЯРНОЇ КУЛЬТУРИ - Гебель, Томаш (ОСВІТОЛОГІЯ, 2017)
Автор розглядає питання символічного та матеріального світу, що є наслідком існування субкультур. Показує діяльність найбільш характерних молодіжних субкультур за останні десятиліття. Описує зв’язок між світом популярної культури, тобто широко доступної, масової та контркультурою. Приклади норм, моделей, цінностей та результатів окремих субкультур показують способи та шляхи протидії популярній культурі. Крім того, автор приділяє належну увагу проблемам і можливостям освіти в галузі культури субкультур.