МЕРЕЖА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В УКРАЇНІ У 90-Х РР. ХХ СТОЛІТТЯ - Сліпчук, Валентина (ОСВІТОЛОГІЯ, 2016)
У статті на основі аналізу архівних матеріалів показано мережу вищих медичних (фармацевтичних) на- вчальних закладів та медичних (фармацевтичних) училищ у 90-х рр. ХХ ст.; розглянуто мережу та контин- гент за спеціальностями по медичним (фармацевтичним) училищам денного відділення по областям України; мережу та контингент медичних (фармацевтичних) училищ за спеціальністю «фармацевтична справа» на теренах України; мережу та контингент майбутніх фахівців фармацевтичної галузі України по фармацев- тичним факультетам медичних (фармацевтичних) інститутів УРСР.