ВІД ЦІЛІСНОСТІ ОСВІТИ ДО ЇЇ ЯКОСТІ - Чернуха, Надія (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
У статті розглядаються питання цілісності сучасного освітнього простору. Основну увагу акцентовано на інтеграційних процесах в освіті як пріоритетному вектору її модернізації та євроінтеграції.