ОСВІТНІ ПРАГНЕННЯ ПОЛЬСЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ - Квятковський, Михал (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
У статті подано результати досліджень освітніх прагнень учнів старших класів середніх шкіл Польщі та України. Виявлено схожість і відмінність результатів між двома групами, які могли б забезпечити відправну точку для подальшого, більш широкого й ґрунтовного дослідження.