ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЗАБЮДЖЕТНОГО ФІНАНСУВАННЯ ШКІЛ НА ОСНОВІ ФАНДРАЙЗИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Біницька, Катерина; Біницька, Олена (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
Cтаття присвячена теоретичним підходам з проблеми сучасного стану організації позабюджетного фінансування шкіл на основі фандрайзингової діяльності в Україні. Авторами проаналізовано нормативно- правову базу та наукові доробки сучасних дослідників з означеної проблеми. У статті визначені основні джерела розвитку фандрайзінгу. Виділено такі методи фандрайзингової діяльності сучасного керівника школи: реклама, публічні заходи, поштова розсилка, використання можливостей Інтернет, телефонні дзвінки, зустрічі віч-на-віч та ін.