ДИДАКТИЧНА КУЛЬТУРА ЯК НАУКОВИЙ ФЕНОМЕН, ЙОГО СТРУКТУРА ТА СУТНІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Плаксін, Андрій (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
В статті викладено стислий аналіз різноманітних дослідницьких підходів до тлумачення поняття «дидактична культура», його змісту та структури шляхом встановлення діалектичного взаємозв’язку загальної культури і дидактичної культури; короткого історичного екскурсу; та запропоновано розглянути розроблений авторський підхід до визначення дидактичної культури як наукового феномену.