ПСИХОЛОГО-ДОСЛІДНИЦЬКІ ПОЗИЦІЇ В ОСВІТОЛОГІЇ - Побірченко, Неоніла (ОСВІТОЛОГІЯ, 2022)
У межах психологічних наукових категорій освіти, діючих сучасних підходів – кооперативного, комунікативного, когнітивного (інтелектуального), міждисциплінарного – розглянуто сутність змісту психологічних дослідницьких позицій в освітології. Окреслено коло базових понять, де обґрунтовано їх інноваційну актуальність.