ДОГЛЯД БАТЬКА ЗА ДИТИНОЮ У СІЛЬСЬКІЙ СІМ’Ї: ДОГЛЯД ЗА ЗДОРОВ’ЯМ - Бартосяк, Лукаш (ОСВІТОЛОГІЯ, 2017)
Стаття є частиною дослідницького проекту «Батьківські відносини в сільській місцевості». Стаття зосереджена на невеликому фрагменті проекту, пов’язаного з роллю батька в процесі виховання дитини. Дії, які пов’язані з організацією побутових умов можуть бути класифіковані як критерії, що дозволяють визначити участь батьків у догляді за дітьми. Якісний аналіз зібраних матеріалів досліджень, який передує теоретичному введенню, надає сучасні знання щодо здійснення догляду за дитиною, участі батька в охороні здоров’я дітей, приготування їжі для дитини тощо.