ФОРМУВАННЯ ІДЕНТИЧНОСТІ ЖІНКИ З АТИПОВОЮ БУДОВОЮ ТІЛА - Карпіньска, Агнєшка (ОСВІТОЛОГІЯ, 2016)
Дослідження являє собою спробу знайти відповіді на питання: як соціалізується жінка з атиповою будовою тіла? Стаття містить теоретичні припущення, що стосуються людського тіла, а також фокусується на науково-дослідному аспекті цього припущення. У статті показано, як тіло жінки зображується в культурі; розглянуто проблему формування ідентичності жінки з атиповою будовою тіла; проаналізовано наукові дослідження, що стосуються атипової будови жіночого тіла.