ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МІЖКУЛЬТУРНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ У ПОЗААУДИТОРНІЙ РОБОТІ ЗАСОБАМИ МУЗИКИ - Чжеюань, Вей (ОСВІТОЛОГІЯ, 2016)
У статті обґрунтовано технологію міжкультурного виховання студентів у позааудиторній роботі засобами музики; визначено сутність і основні риси музично-педагогічної технології; наведено приклади навчально-виховних музично-педагогічних технологій; охарактеризовано етапи впровадження педагогічної технології (проектуально-підготовчий, основний, контрольно-результативний). Автор на основі аналізу базових принципів відбору змісту міжкультурного виховання студентів засобами музики в позааудиторній роботі сформулював і обґрунтував зміст виховання студентів, який включає два блоки: теоретичний і практичний.